مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یا خیانت

با سلام
فرزندی با سوء استفاده از کهولت سن پدر(قریب 90 سال) با فریب از پدر وکالت بلاعزل جهت فروش ملک (سهم الارث مادری پدر)
میگیرد سپس با فریب بعنوان تسریع در امر دادگاه و زودتر به نتیجه رسیدن یک صلحنامه هم بنام خود از پدر میگیرد پس از ان با فروش ملک بمبلغ 500 ملیون تومان و کسر حق الوکاله بمبلغ 65 میلیون باقیمانده انراهم به پدر خود پس نمیدهد.....با توجه به اینکه تمامی دادخواست ها بنام پدر در دفاتر قضائی ثبت شده است
1- ایا میتوان از فرد مذکور تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کرد؟
2-ایا میتوان از فرد مذکور تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کرد؟
3- ایا میتوان مبلغ 435 میلیون تومان باقی مانده را پس گرفت؟ با تشکر وامتنان از راهنمائی شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوال کنکور نیست و نمی توان به این شکل پاسخ داد