مشاوره حقوقی رایگان - پلاک جدید

با سلام یک‌پراید داشتم فروختم، بنده خدا نمیاد برا تعویض پلاک
سه سوال
ایا میتوانم پلاک جدید برا ماشین جدیدم بگیرم؟
پلاک قبلیم که روی پراید بوده چی میشه؟
بیمه و تخفیف که روی پلاک قبلی داشتم چطور میتونم انتقال بدم رو پلاک جدید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید پلاک جدید اخذ نمایید
پلاک شما بایستی فک گردد تا همان پلاک خودروی شما نصب شود یا به پلاک جدید انتقال یابد تا زمانی که فک نگردد اقدامی متصور نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید داخواست الزام خریدار را ارایه بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید داخواست الزام خریدار را ارایه بنمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید