مشاوره حقوقی رایگان - فروش خانه وارثی

برای فروش خانه ی پدری یکی از وراث راضی به فروش نمیشود . تصمیم‌ ما به مزایده گذاشتن ملک است ایا میتوان سهم الارث او را به مزایده گذاشت و یا کل سهم همه به مزایده گذاشته میشود .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بدوا گواهی انحصار وراثت اخذ نمایید سپس دادخواست فروش وتقسیم اموال را دهید.کل اموال به مزایده می رود وسهم هریک طبق قانون می رسد