مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارث

سلام
یکی فوت کرده و فقط 1 وارث داشته که این وارث هم از قبل از فرد فوت شده وکالت تام داشته.

وارث، منتظر انحصار وراث نمیشه و با همون وکالت و به طرقی، خانه ای که بهش ارث میرسیده رو می‌فروشه و چند سال بعد هم فوت میکنه.

حالا وارث های این فرد دومی که فوت شده اومدن ادعا میکنن که ایشان، نمیتونسته خانه رو بفروشه چون وکالت بعد از فوت استفاده شده

سوال من اینه، درسته انحصار وراثت نشده ولی این فرد تنها وارث بوده و مالی که در نهایت بهش ارث میرسیده رو فروخته،
حالا قانون چی میگه؟
آیا خریدار متضرر میشه و خانه ازش گرفته میشه و میرسه به وراث جدید؟
یا به عنوان دین به همون خریدار میرسه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تازیخ دقیق فوت هریک از دو متوفی بعلاوه تاریخ و حدود وکالتنامه و تاریخ اجرای موضوع وکالتنامه باشه تا پاسخ صحیح داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبایعه نامه بین آنها تنظیم شده و سپس تنظیم سند انجام شده معامله صحیح است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تغییری در وضعیت نهایی ایجاد نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت بعد از فوت باطل می شود ولی با استناد به سایر قانون مدنی احتمال اثبات صحت معامله وجود دارد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

چون وکالت با فوت باطل میشود حق فروش نداشته مگر اینکه از راه قانونی صاحب ارث شده باشد