مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ثبتی

پلاک ثبتی ما در دفتر توزیع بنام دو نفر است البته سند رسمی قطعی غیر منقول سه دانگ مشاع داریم که تحدید حدود نشده و اگهی نوبتی هم منتشر نشده . ما برای استعلام که به ثبت اسناد میریم و میگیم یه گواهی استعلام ثبتی بدید که پلاک ما بنام دو نفر هست . اصلا چنین استعلامی نمیدن و فقط چنین استعلام میدن که پلاک ثبتی ... سه دانگش مال شما هست . وقتی میگیم سه دانگ دیگرش مال چ کسی هست .میگن ب شما چ . یا باید دادگاه دستور بده

میخواستم بپرسم من از چ طریقی و راهی و چی بنویسم که سازمان ثبت اسناد استعلام پلاک ثبتی ما که ب نام دو نفر است را بده. خواهشا فقط یه راهکار بگید که من بتونم استعلام پلاک خودمون که در قدیم ب نام دو نفر بوده را بگیرم .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه دستور دادگاه نداشته باشید نمیتوانید استعلام بگیرید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

باسلام به یک وکیل مراجعه کنید تا در خواست تامین دلیل کند