مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ثبتی

باسلام. سه تا سوال خدمت شما بزرگواران کمک شایانی به بنده حقیر میکنه ممنونم
1_ جواب استعلام پلاک ثبتی در خصوص اینکه پلاک ثبتی به نام زمین شهری (اداره راه و شهرسازی) باشد یا به نام سازمان ملی مسکن آیا تفاوت دارد؟
2، در پروانه ساخت نوشته شده
مالک : مرحوم پدرم
وکیل : آقای ( شخص شاکی که طرح دعوی الزام به سند کرده)
در ضمن مقدمات گودبرداری و شناژ انجام شده باشه. یعنی شهرداری مجوز صادر کرده باشه و تعداد طبقات و در پروانه ساخت مشخص شده باشه، اگه از اداره ثبت ناحیه استعلام از پلاک ثبتی گرفته شود. آیا شخص حقوقی( راه و شهرسازی. یاسازمان ملی و مسکن) مالک میباشد یا شخص حقیقی ( مرحوم پدرم)
خیلی خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

آری تفاوت دارد
دیگر سوالات نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس در خصوص آن موضوع می‌توانید درخواست مرتبط را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از اداره ثبت گردش ثبتی ملک را استعلام کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است