مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در زمین های شخص دیگر

با سلام و احترام
سوالی دارم "دایی پدرم" به واسطه یک بنچاق مادر نصف زمین های یک روستا را دارد. شخص دیگری در زمین های "دایی پدرم" درخت های زیادی کاشته است . این درختان در حال حاضر بیش از 45 سال کاشته شده اند.
"دایی پدرم" با ایشان هیچ قراردادی نداشتند و این شخص بدون اجازه این کار را کرده اند و هر سال به دلیل عدم حضوری دایی پدرم زمین های بیشتری را تصرف کرده اند . و حالا دایی پدرم فوت کردند اگر زمین های دایی پدری را از ورثه بخرم ایا صاحب این زمین می شوم یا به دلیل مدت زمان طولانی طی شده امکانش نیست؟
این موضوع را ذکر کنم که قصدی برای تصرف درختان کاشته شده ندارم بلکه می خواهم بخشی از زمین را که برای دایی پدری است و حصارکشی کرده است را از دست وی خارج کنم تا باغ خودم را توسعه دهم اما به دلایل قانونی نمی خواهم قبل از اطمینان از وجاهت قانونی اقدامی کنم
سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ صریح ، جزییات موضوع باید بررسی گردد