مشاوره حقوقی رایگان - اجازه قاضی برای نقطه زنی مزاحم تلفنی و رشوه

سلام و خسته نباشید، شخصی سالهاست با من دشمنی داره پدر اداره مخابرات هم آشنا داره و همیشه از این طریق اطلاعات شخصی مرا پیدا میکنه و اذیت میکنه،و هیچوقت مدرکی نداشتم شکایت کنم، حالا با یه ایرانسل مزاحم میشد که بین پیامک‌های خودش اشاره کرده که با پول همه کار میشه کرد پیدا کردن شماره که چیزی نیست و شماره مادرشوهرت رو از طریق پول بدست آوردم و میخوام زندگیت بهم بزنم، حالا ما روی شماره شکایت کردیم و مالک سیمکارت خودش نیست، و مالک هم شخص رو نمیشناسه، شرکت ایرانسل گفته اگه قاضی دستور نقطه زنی بده ما شخصی که از سیمکارت استفاده میکنه پیدا میکنیم،حالا سؤال من اینه چجوری از قاضی دستور بگیریم،درحالی که کارها خیلی کند پیش میره و تمرکز قاضی هم به مالک سیمکارت هستش

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شخصی را که به او مشکوک هستید به قاضی معرفی کنید و برای اثبات ادعا بصورت کتبی تقاضای صدور دستور نقطه زنی نمایید. هیچوقت شفاها از قاضی چیزی را تقاضا ننمایید

یک وکیل

با سلام فرد را معرفی کنید کلیه پیامک ها را ضمیمه پرونده کنید و سپس درخواست کتبی مبنی بر دستور قضایی جهت نقطه زنی نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مسئول مزاحمت ،صاحب سیمکارت است ولاغیر.شما شکایت را از صاحب سیم کارت بکن .یاالله