مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

باسلام
بنده متاهل دارای دو فرزند دختر میباشم یکسال پیش باخانمم اختلاف پیدا کردیو وایشان در قبال بذا مهریه حضانت بچه ها ووکالت طلاق گرفت تا اینکه بدون مراجعه به دادگاه امسال آشتی کردیم وحضانت فرزندان ووکالت طلاق را فسخ کردیم ولی دفترخانه فرمودند چون این خانم اقرارنامه نوشته که مهریه وحتی اجرت المثل را چه حالا وچه درآینده بدون شرط بذل نموده دیگر تازه قابل رجوع نیست .
وحال سوال این حقیر این است که من اگر چیزی را در عوض مهریه اش که ناحق شده چیزی به او بدهم در آینده در قانون نمیتواند خواستار مهریه اش شود?
با نهایت تقدیر وتشکر

پاسخ ها :

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

سلام
خیر
ایشان الان مهریه ندارد
و چنانچه برای وی مهر تعیین ننمایید مشمول مهرالمثل خواهید شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر ایشان الان مهریه ندارد و چنانچه برای وی مهر تعیین ننمایید مشمول مهرالمثل خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خیر ایشان الان مهریه ندارد و چنانچه برای وی مهر تعیین ننمایید مشمول مهرالمثل خواهید شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چنانچه برای وی مهر تعیین ننمایید مشمول مهرالمثل خواهید شد