مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش یا عدم پذیرش ضمانت بازنشستگان

باسلام وعرض ادب برادرم بابت چک صادره برای شخصی محکوم به پرداخت گردیده وبه لحاظ عدم تمکن مالی بصورت پرداخت دفعتا واحده وجهت اقساطی نمودن بدهي دادگاه مربوطه خواستار ضمانت با فیش حقوقی کارمند دولت گردیده است آیا بنده که در سال 1380 بازنشتته شده و71 سال دارم میتوانم ضامن برادرم شوم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پذیرش ضمانت با دادگاه رسیدگی کننده خواهد بود حضورا پیگیری نمایید