مشاوره حقوقی رایگان - تضمین ادای دین

با سلام. خانمی به من و تعدادی دیگر بدهکار است. به من 23 میلیون تومان. پس از چند بار تعیین تاریخ و بدقولی اکنون میگوید فرصت بدهید خانه خودم را بفروشم و بدهی شما را بدهم (و البته در واقعیت اقدام به این کار کرده و بیم آن میرود که بفروشد و حتی به شهر دیگری متواری شود). پرسش من این است که آیا راهکاری وجود دارد که این فرد بازپرداخت ادای دین خود را به روشی محکمتر از چک و سفته ضمانت کند؟ مثلا اقرارنامه یا تعهد محضری به پشتوانه ملک در معرض فروش؟ یا اینکه با استفاده از قانون تامین خواسته میتوانم جلوی فروش خانه و بلافاصله ناپدید شدن وی را بگیرم؟ با سپاس از شما.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید بدهی تان را ثابت و از اموالش برداشت کنید . البته خانه مستثنیات دین است . اگر چک و سفته دارید اقدام کنید اگر ندارید اخذ کنید . ولی اینکه خانه اش را فروخت به شما بدهی اش را بدهد راهی وجود ندارد مگر با اقدام به موقع و توقیف حساب بانکی در لحظه ای که پول در حساب باشد