مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیه علی الحساب تصادف جرحی

با سلام وعرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز وعوامل محترم دادراه، لطف کنید بفرمایید شرایط و مراحل گرفتن دیه علی الحساب از بیمه ایران چگونه است و چه مدارکی لازم است وتا پرداخت آن چقدر زمان می‌برد
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس ماده 34 قانون بیمه شخص ثالث بیمه گر و یا صندوق حسب مورد مکلفند بلافاصله پس از دریافت گزارش کروکی و تشکیل پرونده اولیه حداقل 50 درصد از دیه تقریبی را به زیاندیده پرداخت کرده و مابقی را پس از قطعی شدن دیه بپردازند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست مطالبه
علی الحساب دیه را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید درخواست مطالبه علی الحساب دیه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

درخواست مطالبه علی الحساب دیه را مطرح نمایید