مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت دیه علی الحساب

با سلام و خسته نباشید من تصادف کردم ودر تصادف من و همسروفرزندم آسیب زیادی دیدیم و چون هزینه های درمان زیاد است از بیمه پارسیان تقاضای پرداخت علی
الحساب کردم وآنها پس از دریافت مدارک قبول کردن و حواله پرداخت صادر شد ولی میگن پرداخت از بیمه پارسیان تهران انجام میشه میخام بدونم که با صادر شدن حواله پرداخت چقدر طول میکشد تا از بیمه تهران علی الحساب را پرداخت کنند ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد حضورا از مرجع مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بلافاصله مبلغ الحساب پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بعد از یک ماه و تایید نهایی حواله واریز میشود ولی اگر پیگیری کنید این روند سریع تر است