مشاوره حقوقی رایگان - پیامک شکوائیه

سلام پیامکی مبنی بر «شکوائیه به شماره........... در دادگاه... با شماره پرونده و رمز .... ثبت گردید.»
سوال من اینه که الان این شکایت رفته مورد بررسی قرار بگیره و فقط بهم اطلاع داده شده که کسی شکایت داره یا مورد بررسی قرار گرفته شده و تایید شده که این شکایت درسته و من مجرمم که این پیامک ارسال شده و مراحل بعدی قراره طی کنم.
و اینکه ایا امکان داره اگه این شکایت هنوز مورد بررسی قرار نگرفته و پیامک ارسال شده برام ،مورد بررسی قرار بدن و شکایت رو بدون مراجعه من رد کنند؟
ممنون میشم جواب بدید ،تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این نوشته به معنای صرفا ثبت پرونده شماست.

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

به دادسرا جهت پیگیری مراجعه بفرمایید