مشاوره حقوقی رایگان - پیامکی اومده می خوام بدونم چیه

این پیامک اومده از عدل ایران ولی من این خط پدرم هست امکانش هست کلاهبرداری باشد
شكوائيه شماره فلان ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 7 دادياري دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 2 فجر كرج ارجاع و با شماره پرونده .... و رمز شخصي فلان ثبت گرديد

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درسته چون از سامانه عدل ایران آمده باسپاس سیدمسعودحیدری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کلاهبرداری نیست.
شما می توانید از طریق سامانه خدمات قضایی روند پرونده را مشاهده کنید و بعد از مدتی ابلاغ خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پیامک کلاهبرداری نیست و شما می‌توانید روند پرونده را از طریق سایت عدلیران مورد پیگیری خود قرار دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از ADLIRAN آمده درسته احتمالا پدرتان از کسی شکایت کرده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام کلاهبرداری نیست ایلاغ میشود منتظر باشید

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

شما حتما از طریق دادسرا موضوع را پیگیری کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام حتما به اون شعبه مراجعه بفرمایید احتمال بسیار کلاهبرداریه

یاسر نوری

جناب آقای یاسر نوری :

اگر پیامک از سامانه عدلیران برای شما ولی به خط پدرتون ارسال شده با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی نسبت به اصلاح شماره سامانه ثنا خود اقدام کنید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی در این رابطه اگر این شماره برای شما در سامانه ثنا ثبت گردیده باشد با مراجعه به سایت عدل ایران در قسمت اطلاع رسانی اشخاص حقیق و بازیابی کلیه پرونده های خود می توانید مشاهده فرمایید که آیا پرونده در آن شعبه اعلامی دارید یا خیر و اگر دارید با این شماره پرونده و بایگانی میباشد یا خیر ؟ موفق و موید باشید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

به سرشماره نگاه کنید، نباید شماره تلفن باشه
سرشماری باید کلمه ADLIRAN باشه
بهتره جهت پیگیری به یکی از دفاتر خدمات قضایی شهر محل اقامت خودتون مراجعه بفرمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام میتونید با نراجعه به یک دفتر خدمات قضایی و دادن شماره پرونده و ابلاغیه موصوع را پیگیری کنید

پوریا واحدی

جناب آقای پوریا واحدی :

با سلام
پیامک کلاهبرداری نیست
میتونید داخل سامانه اطلاع رسانی پرونده،روند پرونده رو پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از سامانه عدل ایران باشد حتماً پیگیری کنید کلاهبرداری نیست