مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

سلام پدر بنده چند وقت قبل به علت داشتن مواد مخدر در زندان تحمل حبس میکرد و به طور ناگهانی به خاطر ایست قلبی در زندان فوت کرد حال اکثر دوستان زندانی میگویند میتوانید از زندان درخواست دیه بکنید چون زندانی بیمه میباشد ایا چنین چیزی هست

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق زندان مربوطه پیگیر باشید درصورت بیمه عمر به شما غرامت پرداخت خواهد گردید