مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه تجدید نظر

دادگاه کیفری حکم داده جنرال برگردانده شود 1 سال قبل 74 ضربه شلاق لایحه برای دادگاه تجدید نظر فرستاده شده بعد از نظر دادگاه تجدید نظر چه اتفاقی خواهد افتاد اگر متهم محکوم شود و خود را معرفی نکند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگربا ضمانت آزاد شده اید در صورت عدم معرفی خود ضمانت به نفع دولت ضبط خواهد شد و محدودیت های حقوقی علیه شما اجرا می گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه با ضمانت آزاد شده اید اگر معرفی نکنید خود را ضمانت به نفع دولت ضبط میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتیکه با ضمانت آزاد شده اید اگر معرفی نکنید خود را ضمانت به نفع دولت ضبط میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتیکه با ضمانت آزاد شده اید اگر معرفی نکنید خود را ضمانت به نفع دولت ضبط میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه با ضمانت آزاد شده اید اگر معرفی نکنید خود را ضمانت به نفع دولت ضبط میشود.