مشاوره حقوقی رایگان - انجام کارهای مربوط به شکایت

سلام خسته نباشید. یکی از اقوام بنده (پسرخاله) مشکلی در مشهد پیش امده و از کسی شکایت کرده چون ایشان ساکن شهرستان است و پرونده در مشهد است ایا من میتوانم پیگیر کارهای دادگاه باشم مثل گرفتن حکم جلب _ بردن مدرک _ شکایت جدید و...
اگر امکانش هست جگونه؟ وچه مدارکی لازم است؟
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط خودشان یا وکیل دادگستری میتوانند کارهای قضایی را انجام دهند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیلی یا خودش و یا وکیل دادگستری باید کارهایش را پیگیری کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید خیر فقط خودشان یا وکیل دادگستری میتوانند کارهای قضایی را انجام دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فقط خودشان یا وکیل دادگستری میتوانند کارهای قضایی را انجام دهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یا خودش یا وکیل میتواند کارها را پیگیری کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر باید وکیل دادگستری استخدام کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر فقط خودشان یا وکیل دادگستری میتوانند کارهای قضایی را انجام دهند