مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

سلام من تو دوران عقد هستم و یکی دوماه پیش یه مشکلی پیش اومد که اومدن گفتن به شوهرم که من با پسرعموم دوستم و یه برنامه ریزی هایی کرده بودن یه شب شوهرم گفت که نیست داخل شهر و قرار شد که من برم خونه پسرعمو شوهرم و به دلیل اسرار بقیه با پسر عموم رفتم که همش طرح و برنامه بوده که به شوهرم ثابت کنن که من با اون اقا دوستم منم اعتماد کردم و رفتم ولی وسط مسیر شوهر و چند نفر دیگه اومدن و دعوا شد و رسیدیم دادگاه و کلانتری الان من و شوهرم که شکایت کرده بودیم که بستیم پرونده ها رو و میخایم که زندگی کنیم ولی پسرعموم شکایتشو پس نمگیره و داره ادامه میده
شوهرم حالا اومده و گیر داده که تو دادگاه باید بری و بگی که پیامایی که با پسرعموت داشتی رو بدن که من بدونم و ببینم که چی بودن
میخاستم بدونم که اگه من برم و بگم که پیاما رو میخام بهم میدن پیامارو چون سیم کارتم به اسم شوهرمه؟
ممنون میشم جوابم بدین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما به عنوان مالک باید خودش درخواست دهد و البته صدور دستور به نظر قاضی بستگی دارد

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

فقط با دستور قضایی پیامکها قابل استعلام است اما چون روند استعلام سخت و زمانبر است فقط برای پرونده های مهم چنین استعلامی گرفته میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خود همسر شما که خط تلفن به نام ایشان است باید درخواست بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر خود همسر شما که خط تلفن به نام ایشان است باید درخواست بدهداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام همسرشماخودشان بایددرخواست نمایند