مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد در پرداخت بدهی

سلام. پنج نفر ورثه هستیم که چکی بما ارث رسیده و مجبور شدیم برای وصول چک برگشت بزنیم و اقدام قانونی کنیم. که بعد ازسه سال مراجعه به ادگاه و بازداشت دارایی بدهکار مبلغ چک را وصول کردیم ولی باببت هزینه های دادرسی و دیر کرد در پرداخت طرف به د یویست میلیون تومان محکوم شد و حالا ده سال از آن زمان میگرد آیا به این دیویست میلیون تاخیر تادیه مربوط می‌شود یا خیر
با تشکر و تقدیم احترام شایسته

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید