مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند قطعی

باسلام و عرض ادب.برادرم چند ماه قبل از فوت پدرم که سن پدرم 83 ساله و اعتیاد به مواد مخدر داشتند ، سند قطعی خانه از ایشان بنام خود دارد ومدعیست پدر بنامم زده تا من بین وراث عادلانه تقسیم کنم ( این مطلب را در مجلس بارها اقرار نمود) ولی بعد از مدتی زیرش زده و میگوید به کسی سهمی نمیدهم.ایا میتوان شکایت کرد وحق وحقوق خود را از برادر گرفت؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تخت شرایطی می توانید دعوای ابطال معامله مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام تخت شرایطی می توانید دعوای ابطال معامله مطرح کنید.