مشاوره حقوقی رایگان - اعلام به برنده شدن در قرعه کشی

باسلام
یک پیام برای من اومده که با ام شما موافقت شددرپیامک دوشماره تماس درج شده بود.بنده تماس گرفتم بهم اطلاع دادن که برنده سیم کارت همراه اول شدیدفلان کارراانجام دهید مشخصات خودرابگویید.حالامیخواهم ازوجودحقیقی حقوقی این شرکت اطلاع پیداکنم فقط ممنون میشم زودترجواب بدید.باتشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

شماره های تماس را در سایت پلیس فتا اعلام کنید. اگر از شما شماره کارت یا مشخصات حساب و یا اطلاعات هویتی خواستند اطلاعات ندهید