مشاوره حقوقی رایگان - بیمه معوقه

با سلام و تشکر از جواب تمام وکلا
چندین روزه سوال پرسیدم در رابطه با سوال قبلا....جناب وکیل غلامرضا قربانی عرض کردن که بدون شکایت هم میشه به بیمه مراجعه و فرم مربوطه را بگیرم و شرکت تایید کنه و وجوه معوق بیمه را پرداخت نمایید. سه سوال مطرحه
اینکه این وجوه معوق بیمه را خودم باید پرداخت کنم یا شرکت؟
دوما اینکه این وجوه معوقه براساس همون پانزده سال پبش حساب میشه یا به نرخ امروز؟
و سوم آیا شرکت دیگه جریمه نمیشه و برای شرکتمون بد نمیشه ؟ ممنون از جواب

پاسخ ها :

بیمه معوقه بیمه