مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن ادله به لایحه ارائه شده به تجدیدنظر

با سلام عرض ادب در يك دادگاه بدوى محكوم به پرداخت مبلغى به خزانه دولت شده ام در وقت قانونى نسبت به راى با تقديم لايحه و مداركى اعتراض نمودم الان پرونده ارجاع شده به دادگاه تجديد نظر! ولى تا روز رسيدگى در دادگاه تجديد نظر بيست روز باقى مانده!!
سوال بنده از جناب عالى اين هست كه آيا بنده باز هم مى توانم لايحه ديگرى در دفاع از خود به دادگاه تجديد نظر ارائه بدم يا نه؟؟ چون لايحه اول رو با عجله و بدون دقت كافى نوشتم يه سرى موارد با استناد ماده قانونى رو يادم رفته اضافه كنم. آيا راهى هست كه بتونم به قضات تجديد نظر اطلاع بدم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مخاطب عزیز موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد و اظهار نظر مستلزم توضیحات دو طرفه است لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام بله می توانید از طریق دفتر خدمات قضائی لایحه خود را روی پرونده قرار دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق دفتر خدمات قضائی لایحه خود را روی پرونده قرار دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را ارائه نماید