مشاوره حقوقی رایگان - پنهان نمودن بیماری دختر تا بعد از عقد

پسری دارم که فریب یک خانواده را خورد و با قهر و تهدید به خودکشی مرا راضی به رفتن خواستگاری کرد 313 سکه و یک حج عمره عقد شد دختر روز بعد از عقد پسرم را از خود رانده و گفته بود برو یکی از خانه های پدرت را بگیر بنام من بکن که فرزندم فهمید مورد کلاهبرداری قرار گرفته آمد و از من عذر خواست فهمیدم مبلغ دویست میلیون حساب پسرم را قبلا بالا کشیدن فهمیدم پدر دختر حتی خانه از خود ندارد و خانه اش اجاره هست بعد فهمیدم دخترش دیابت دارد از نوع خطرناک و انسولین به مقدار زیاد مصرف می‌کند و حتی فهمیدم نامزد داشته که هنوز رها نکرده و احتمالا باکره هم نیست لذا پدرش به من گفت خودم حل میکنم مسائل را ولی رفته اند مهریه را به اجرا گذاشتن حتی نفقه هم می‌خواهند در صورتی که در برگه دادخواست خود نوشته تا به حال هیچ نوع رابطه فیزیکی و عاطفی بینمان رخ نداده لذا آیا من بعنوان پدر میتوانم از آن خانواده و دختر شکایت کنم بخاطر بیماری صعب العلاج و حتی تقاضای پزشکی قانونی جهت باکره بودن در هر دو صورت بدهم یا پسرم می‌تواند شکایت کند در همین موارد که اگر اطلاع داشتیم عقدی صورت نمی‌گرفت و حتی خریده های داماد هم مانند حلقه و دیگر را پسرم داده که بعهده آنها بوده لطفا من را راهنمایی کامل کنید چون آنها حتی خانه ساخته شده تکمیل مرا کارگر برده و آشپزخانه را خراب کردن که از نوع کابینت جدید کنند و پول بچه ام را گرفته اند ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در صورت اثبات موارد از مصادیق فسخ نکاح است و میتوانید بدون پرداخ مهریه عقد ازدواج را بهم بزنید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام. زوجه در دوران عقد حق حبس دارد یعنی بدون اینکه تمکین کند مستحق دریافت نفقه و مهریه است. مهریه عندالمطالبه بلافاصله بعد از عقد قابل مطالبه است و همینطور نفقه.
باکره نبودن زوجه در صورت عدم اطلاع زوج از موجبات حق فسخ نکاح برای زوج است.
بنظر می‌رسد با عنایت به پیچیدگی موضوع پرونده نیازمند استخدام وکیل یا قدرمتقین مشاوره مداوم و مرتب است.
در صورت تمایل تماس حاصل فرمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .پسر شما می تواندباارایه ادله بعنوان تدلیس در نکاح اقدام نماید ونیز بابت استرداد هدایا اگر موجود است اقدام نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بابت استرداد هدایا اگر موجود است اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه در دوران عقد حق حبس دارد یعنی بدون اینکه تمکین کند مستحق دریافت نفقه و مهریه است. مهریه عندالمطالبه بلافاصله بعد از عقد قابل مطالبه است و همینطور نفقه. باکره نبودن زوجه در صورت عدم اطلاع زوج از موجبات حق فسخ نکاح برای زوج است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیازمند بررسی اسناد و مدارک و گفتگو تلفنی است