مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق مرد

سلام. وقت بخیر
من به عنوان یک مرد نمی خوام حق طلاق داشته باشم
چطور میتونم از لحاظ قانونی این حق و از خودم سلب کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این حق قابل اسقاط نیست اما قابل واگذاری هست مثلا به خانم این حق را دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به همسرتون وکالت در طلاق بدید تا هر موقع خواست طلاق بگیره

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
حق توکیل در طلاق را در دفتر اسناد رسمی به همسرتان بدهید و ایشان میتواندهروقت خواست بدون حضورشما وکیل بگیردو طلاق بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلامی این حق قابل اسقاط نمی باشد اما قابل قبول می باشد می توانید به همسرتون وکالت در طلاق بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق توکیل در طلاق را در دفتر اسناد رسمی به همسرتان بدهید و ایشان میتواندهروقت خواست بدون حضورشما وکیل بگیردو طلاق بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طلاق ایقاع است و ضمن اینکه قابل سلب یا اسقاط نیست اما میتوانید به همسرتون وکالت در طلاق بدهید تا حقی برابر با شما داشته باشد اما با توجه به نابرابریهای دیگر در قانون ممکن است دردسر ساز شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق قابل اسقاط نیست اما قابل واگذاری هست مثلا به خانم این حق را دهید.