مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاه از جواز

با سلام و احترام. چند ماه پیش یکی از دوستان نام و نام خانوادگی کد ملی من رو برای اخذ مجوز باشگاه ورزشی به اداره ارائه داد اما من بعدا منصرف شدم و هیچ یک از مراحل اخذ مجوز رو طی نکردم حتی کپی یا شواهدی از شناسنامه و کارت ملی و ... هم حتی نبردم یا اینکه عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد رو هم نرفتم اصلا فقط این شخص اسم و کد ملی من رو داده اداره. حالا که با مسئول اداره تماس گرفتم گفتن که اصلا مجوز ندادن و درخواست رد شده چون اون مکان چند تا مجوز داشته. سوالم این هست که آیا من با وجود اینکه مراحل اخذ مجوز رو طی نکردم امکان دارد که این فرد با این اطلاعات به صدور مجوز به اسم من اقدام و سوء استفاده نماید؟؟؟ آیا اصلا با این حجم از مراحل می شود مجوزی صادر کرد؟؟ چون تاکنون اصلا به من ارجاعی نشده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان اخذ مجوز با نام شما وجود ندارد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام جهت اطمینان تشریف ببرید و طی یک نامه خطاب به رییس اون اداره بنویسیدکه بهیچ وجه تقاضای صدورمجوز ندارید و از صدورهرگ‌ونه مجوزی بنام شما خودداری کنند و دستورش را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر امکان اخذ مجوز به نام شما وجود ندارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام خیر مجوزی صادر نمی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان اخذ مجوز به نام شما نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خطاب به رئیس اداره دراین ارتباط نامه بنویسید و عدم تمایل به اخذ‌مجوز را خواستار شود و اینکه ممانعت شودبعد از امضاء و دستور لازم و ثبت یک رونوشت از آن را پیش خود برای روز مبادا نگه دارید.