مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از خانواده

سلام من26سالمه وسه ساله که طلاق گرفتم وباخانوادم زندگی میکنم.خانوادم کلاحبسم کردن داخل خونه ومن جازه هیچکاری حتی دیدن پسرمم هم ندارم حتی پدرم مهریمم هم ازم گرفته ..ومدام کتک میخورم ..ایامیتونم شکایت کنم مستقل زندگی کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون شکایت نیز می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود.
بابت مهریه اگر به حساب پدرتون واریز کرده اید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
و با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی نیز جدا شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی نیز جدا شکایت کنید.مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود.