مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سنوات و عیدی برای کارگردان روزمزد

بایرام و عرض ادب خسته نباشید بنده به مدت 13ماه در یه پروژه ساختمانی مشغول به کاربودم که ایشان قول کار دائم به زنده داده بودند که بعد این مدت کاربنده را اخراج کردند و حقوق اخرماه را به من پرداخت نکردند آیا ازنظر قانون کار به زنده حقوق و سنوات و عیدی به زنده تعلق میگیرید در ضمن نه قردادی دارم نه چیزی و حقوقم را سر برج به کارت بانکی واریز کی کردنند ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید