مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک دانشگاهی

سلام من مدرک فنی و حرفه ای رایانه درجه یک و رایانه کار درجه 2 و فتوشاپ و فری هند و کرل دراو و اصل مدارک دانشگاه کاردانی و کارشناسی و یه تقدیر نامه دانشگاه در یه بسته همراه با چند بسته دیگر در صندوق عقب اسنپ جابه جا کردم از مبدا به مقصد در مقصد بسته ها رو از صندوق عقب خالی کردم و از آنجایی که مدارک من نیست و احتمال دادم در صندوق عقب مونده از طریق پشتیبانی اسنپ پیگیر شدم و تماس با راننده گفتن نیست ممکنه دروغ بگن و بخوان سواستفاده بکنن و من آگهی چاپ کردم برای جلو گیری از سواستفاده احتمالی و برای المثنی 3 نوبت اگهی روزنامه لازمه اما کد ملی روی مدرک هست چه جور سواستفاده هایی میشه کرد و اگر در خیابان جا مانده باشه تا چند ماه باید صبر کنم تا از طریق پست بلکه آیا پیدا بشود یا نشود کاملا پنجاه پنجاه هست ممنون میشم راهنمایی کنید چون فکر می کنم مدارک من در صندوق عقب اسنپ جا مانده چون یه بسته مثل بسته های خودمون که فکر می کردم مال راننده اس بر نداشتم و خواهرم میگه بسته بزرگ نداشت تو صندوقش فقط بسته های کوچیک داشته بسته های ما بزرگ و سفید بود یه بسته رو برنداشتم چون فکر می کردم مال راننده و از جایی که خوده راننده پیاده نشد بگه اونم مال منه یا مال خودش با راننده تماس گرفتیم می گه نیست و خواهرم می گه من تو کوچه چیزی جا نذاشتم و حس می کنم دارن دروغ می گن نیست مدارک تحصیلی به چه درد شون میخوره چه جور سواستفاده هایی می تونه بکنه یا ممکنه صندوق عقب نگاه نکرده می گه نیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امری محتمل است .شما روزنامه واز برخی اقدامات استفاده نموده ایدنگران نباشید