مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده در دادسرای جرایم پزشکی

با سلام،در حدود ١٠ماه پیش شکایتی از بیمارستان و کادر درمانی کردم،حدود 5ماه پیش حکم قطعی مبنی بر گناهکار بودن کادر درمان بیمارستان صادر شد.در دادسرا مرا خواندند و گفتن اعتراض نداری به رای من هم گفتم خیر.حدود دو ماه بعد پیغام آمد پرونده به کیفری دو ارجاع داده شد و الان نیز پیغام آمده مجدد پرونده در دادسرا جرایم پزشکی ثبت گردید.علت چیست؟

پاسخ ها :

ثبت مجدد پرونده در دادسرای جرایم پزشکی شکایت از کادر درمان