مشاوره حقوقی رایگان - حمل متادون

من حدود 13000 سی سی شربت و 28 گرم قرص متادون و 2 گرم قرص ب2 در حین حمل ازم گرفتن میخاستم ببینم حکمش چیست و آیا درسته که حمل متادون در قانون جرم نیست مطابق ماده 40 قانون مبارزه با مواد مخدر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق ماده 40 قانون مبارزه با مواد مخدر حمل متادون جرم است اما بستگی به نظر قاضی دارد که به دستور پزشک تجویز شده است یا خیر .
اصولا در مورد وضعیت شما حمل این محموله ها جرم هستند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق ماده 40 قانون مبارزه با مواد مخدر حمل متادون جرم است اما بستگی به نظر قاضی دارد که به دستور پزشک تجویز شده است یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق ماده 40 قانون مبارزه با مواد مخدر حمل متادون جرم است اما بستگی به نظر قاضی دارد که به دستور پزشک تجویز شده است یا خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حمل متادون جرم است اما بستگی به نظر قاضی دارد که به دستور پزشک تجویز شده است یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق ماده 40 قانون مبارزه با مواد مخدر حمل متادون جرم است اما بستگی به نظر قاضی دارد که به دستور پزشک تجویز شده است یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طبق ماده 40 قانون مبارزه با مواد مخدر حمل متادون جرم است اما بستگی به نظر قاضی دارد که به دستور پزشک تجویز شده است یا خیر

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

خیر حمل متادون هم جرم هست
معمولا حبس و جزا ی نقدی.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. حمل متادون نیز جرم است. و درصورت حمل بدون مجوز پزشک با توجه ب میزان ان مجازات حبس یا جزای نقدی خواهد داشت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حمل متادون جرم می‌باشد و مجازات آن حبس یا جزای نقدی می‌باشد