مشاوره حقوقی رایگان - پرسش حقوقی

باسلام و احترام بازنشسته ارتش هستم. طبق مدارک مالکیت بر دودانگ پلاک 149 بمساحت 3843 مترمربع دارم - پلاک مذکور توسط مالک طبق قرارداد به زمین شهری منتقل شده که طبق توافق دوپنجم از قطعات تفکیکی بعد از کسر خیابان و کوچه و فضای سبز و آموزشی بعنوان حدنصاب مالکانه به مالک واگذار گردد که از وجود این قرارداد بی اطلاع بودم.
برای مطالبه سهم زمین حدنصاب و هرگونه امتیاز متعلقه علیه مالک و زمین شهری طرح دعوی حقوقی کردم که درنهایت شعبه 3 تجدیدنظر از زمین شهری میزان حدنصاب مالکانه متعلق به پلاک فوق را خواستار شد - زمین شهری طی نامه نوشت که درقبال هر 1000 مترمربع 167 متر مربع حدنصاب تعلق دارد و سخنی از مفاد قرارداد نکرد - دادگاه جهت محاسبه سهم بنده هیات کارشناس انتخاب که هیات با استفاده از بند 9 نامه زمین شهری (1000متر 167 متر ) میزان حدنصاب اینجانب را 354 متر زمین مسکونی و 26 متر زمین تجاری محاسبه و اعلام نظر و قطعی شد. سپس دادگاه تجدیدنظر به استناد نامه زمین شهری و نظریه کارشناسان طبق دادنامه 820-3/11/88 خواندگان زمین شهری و مالک را مشترکا به تحویل زمین بمقدار 354 مسکونی و 26 متر تجاری محکوم و درصورت تلف قیمت عادله روز - حکم جهت اجرا به دایره اجرای احکام ارسال و عملیات اجرائی شروع شد - پس از یکسری فعل و انفعالاتی در نتیجه بهاء زمین محکوم به از محکومین دریافت شد. بعد از حدود 2 سال از مختومه شدن پرونده زمین شهری با ارائه قرارداد بعنوان معترض ثالث اعتراض کرد - که دادگاه بدون تحویل و ارسال اوراق ثانی و بدون ابلاغ وقت رسیدگی در تاریخ 168/6/93 حکم صادر که سهم زمین شهری (بهاء دریافتی) مسترد اعاده گردد و معاف است. با مطالعه قرارداد اولا اینکه سهم حدنصاب مالکانه درقبال هر 1000 متر 400 متر بوده یعنی دوپنجم و درثانی اداره زمین شهری مکلف به تحویل زمین از سهم مالک به افراد میباشد - تقاضای اعاده دادرسی دادم (بند 1و4و5و7 ماده 426 ق.ا.دم بطرفیت محکومین و برای ابطال حکم معترض ثالث که بدوا دادگاه قرار قبول درخواستم صادر و سپس طبق حکم رای معترض ثالث را باطل کرد. بعد از مدتی دادخواستی برای مطالبه مابه التفاوت زمین به استناد قرارداد هر 1000 متر 400 متر (دوپنج سهم مالک) تقدیم که در شعبه 9 بدوی قرار رد دعوی بخاطر اعتبار امر مختومه صادرشد. به این قرار معترض و به دادگاه تجدیدنظر ارسال که اول به شعبه 3 تجدیدنظر همان شعبه قبلی ارجاع شده که نامعلوم از آن شعبه به شعبه 6 تجدیدنظر رفته و آقای رییس دادگاه 6 تجدیدنظر در زمان صدور حکم سابق 820-3/11/88 بعنوان دادرس مستشار تصمیم و رسیدگی کرده است که اعتراضم درتاریخ 24 /7 /96 ارجاع و در تاریخ 25 /7 /96 رای صادر و قرار رد دعوی را تائید نموده است.
با توجه به اینکه ریاست شعبه 6 سابقا رسیدگی کرده آیا صلاحیت رسیدگی مجدد را دارد ؟ و در ثانی چه راهی بنظرتان میرسد که بتوانم حقوق خانواده مظلومم را مسترد نمایم ؟ چکارکنم از محبت و بزرگواریتان کمال تشکر و سپاسگزاری دارم خدانگهدار موفق باشید منتظر پاسخ مقتضی حضرتعالی هستم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز " بحمداللّه شما همه راههای نرفته را به شخصه یا احتمالاً به توسط وکیل خود طی نموده اید و آبدیده و باتجربه شده اید و به ارشاد و راهنمایی حقوقی الکترونیکی رایگان نیازی ندارید . اگر بزعم شما ، مرحله ای از دادرسی باقی مانده توصیه می شود آنرا هم به شخصه یا به توسط وکیل خود بپیمائید .

پرسشگر :

اولا در موردقانون ومقررات جاری در این مملکت هرچه بلد باشیم کم هست ونباید به خود مغرور شویم که تمام مقررات وقانون را بلد ویادگرفتیم زیرا بمانند زبان شرقیهای چشم بادمی هنوز کامل نشده وراهها وتبصره های فراوانی دارد وخلق میگردد
اما در هر اموری که حتی مسلط وماهر باشیم با پرسجو وتحقیقات دران مورد بهترین راه است زیرا از بزرگان اهل ادب گفته شده پرسیدن عیب نیست وندانستن عیب می باشد
اقای وکیل محترم بنده حقیر سیکل زمان خیلی دور پیش ازانقلاب را دارم وادعائی از نظر مدرک تحصیلی و سواد ندارم اما باید بگم از علم حقوق دراثر نیاز به خوبی درحد معقول ومطلوب مستحضرم واگر جنابعالی درهرموردی هم مشکلی داشته باشید مسلما از بقیه همکاران نیز ممد 0واهید گرفت ونبایدخرده گیری کرد گفت ومنع کرد
شما درسایت خود اعلام کردید که رایگان پاسخگوی نیاز های مثل بنده هستید وبهمین خاطر مزاحم وسوالی طرح کردم واگر شما 42 ساله باشید هم سن فرزند پسرم میباشید ودرواقع تمام راهها وچاهها را تا حدی محک زدم وچشیدم وبا اکثراقایان وکلای محترم این دیار هم اشنا وهم سروکاردارم اما چنانچه عرض شد درزمان بروز مشکل انسان به هر وسیله ای برای نجات از مورد دست میزند حالا ممکنه در دستگیری وسیله ای خاری بدست رود ادم نباید ناراحت شود این سعادت ان است که تجربه شود مسلما اگر هرکجا نام مقدس ومحترم جنابعالی را بشنوم مطمئن باشید مزاحمتی نخواهم داشت من بخاطر تشابه شهرت شما با اقای گنجی که سربازم بوده وحالا در مبارزات ... گاها می بینم گفتم شاید ضمن ارتباط مثل ایشان بنده نواز ومرحمت داشته باشید . حرفی ندارم شمارا به یاور دادار پاک میسپارم نگهدارت باشد

دادراه

دادراه:

استان :

پرسشگر عزیز
دادراه صرفا بستری است که وکلای محترم به اختیار خود در آن عضو می‌شوند و به اختیار خود به ارایه مشاوره یا امتناع از ارایه مشاوره می پردازند.
دادراه تلاش دارد تا متن پرسش و پاسخ کاربران گرامی با وکلای محترم را با حداکثر امانتداری منتشر کند تا هر دو طرف قبل از شروع همکاری با یکدیگر، از روی متن پرسش و پاسخ، با نیازمندی‌ها، اطلاعات و خلقیات یکدیگر آشنا شوند.
با احترام - دادراه

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم " من از ارائه خدمات حقوقی به اشخاصی که در علم حقوق و حرفه تخصصی وکالت سررشته ای ندارند و عمدا و آگاهانه پا در کفش اهل فن می نمایند و تمام راههای نرفته حقوقی را برای عدم پرداخت اجرت به وکیل دادگستری و مشاور حقوقی اکثرا به اشتباه طی نموده و بر تراکم پرونده های قضائی در محاکم می افزایند و وقتی با بن بست حقوقی مواجه می گردند (و به اصطلاح عامیانه وقتی کارد به استخوان شان می رسد) تازه یادشان می افتد که باید سراغ اهل فن بروند و از وکیل دادگستری و مشاور حقوقی متعهد، متخصص و خبره بهره بگیرند بیزار و معذورم غافل از اینکه دیگر بسیار دیر شده و روزنه های امید حقوقی مسدود گردیده است . استخدام وکیل متعهد و کاربلد باید از بدو ورود به اقدام حقوقی صورت پذیرد مشروط به اینکه حق دعوی با موکل باشد تا بتواند کارساز و کارگر افتد وگرنه نوشدارو پس از مرگ سهراب افاقه ای نمی کند ! اگر هر کس در حرفه تخصصی خود مشغول شود و به تخصصها و حرفه های دیگران که سررشته ای از آن ندارد از روی عمد و آگاهی ورود نکند بسیاری از مشکلات موجود جامعه در این زمینه مرتفع خواهد شد . اینجانب در این درگاه حقوقی تا حال حاضر بالغ بر 400 مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان ارائه نموده ام که اگر قرار بود این مشاوره ها در دفتر اینجانب ارائه شود ، اجرت آن بطور متوسط بالغ بر 20 میلیون تومان برآورد می شد در صورتیکه یک ریال بابت ارائه این خدمات از سوی مسئولین درگاه خدمات حقوقی دادراه به شماره کارت تعرفه شده اینجانب واریز نشده است ! اینجانب و اکثریت قریب به اتفاق همکاران عضو در این سایت هیچگونه رابطه کاری و قراردادی با سایت مذکور نداشته و تا حال حاضر هم نداریم اگرچه ممکن است دو الی سه خانم همکار که در ارائه خدمات مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان در این سایت بیش از سایر همکاران فعال هستند با سایت دادراه قرارداد کاری و همکاری داشته باشند که ادامه فعالیت در زمینه ارائه خدمات مشاوره الکترونیکی رایگان برایشان صرفه اقتصادی داشته باشد .

دادراه

دادراه:

استان :

وکیل گرامی جناب آقای گنجی
ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و سایر همکارانتان به استحضار می‌رساند هیچ یک از وکلا و حقوقدانان محترم که مشغول ارایه خدمات در دادراه هستند در استخدام درگاه دادراه نیستند و به جز شرایط عمومی اعلام شده در وبسایت که برای تمام وکلا و مشاوران حقوقی در دسترس است، هیچ گونه رابطه کاری با وکلا وجود ندارد. دادراه تا کنون هیچ گونه درآمدی نداشته است و خدمات آن در حال حاضر برای مردم رایگان است.
مشاوره های منتشر شده در این درگاه در صفحه اختصاصی وکلایی که دوره عضویتشان در دادراه پایان نیافته است منتشر می شود و در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. کاربران با مشاهده کیفیت مشاوره‌های رایگان وکلای عزیز مختارند با آن‌ها تماس بگیرند و در داخل و خارج از دادراه وکالت پرونده‌های خود و سایر امور حقوقی خود را به ایشان واگذار نمایند. طبق اطلاعات دقیقی که داریم هم تعداد تماس ها و مراجعات موکلین به برخی از وکلای فعال در دادراه از زمان حضور در این وبسایت افزایش یافته است؛ هم برخی از پرونده های معرفی شده در وبسایت دادراه منجر به عقد قرارداد با برخی از وکلای محترم شده است؛ هم تعدادی از وکلای محترم اعلام کرده اند که به جز پرونده هایی که در دادراه ثبت شده است، موکلین محترمی که در دادراه از مشاوره رایگان وکلای گرامی بهره‌مند شده‌اند بر اساس مشاوره منتشر شده، پرونده خود را در دادراه ثبت نکرده و مستقیما به وکلایی که مشاوره ارایه کرده‌اند مراجعه و عقد قرارداد نموده‌اند.
لازم به ذکر است که دادراه قطعا تلاش دارد تا پس از تأمین و تخصیص منابع لازم، امکانات و شرایطی فراهم آورد تا فعالیت حرفه‌ای وکلای محترم روز به روز گسترش یابد و جایگاه برند شخصی این وکلا در بین مردم ارتقا یابد.
با سپاس فراوان

یک وکیل

مدیر محترم سایت دادراه یا مدیر محترم گروه حقوقی سایت دادراه " سلام علیکم" احتراما معروض می دارد ؛ بزعم اینجانب اساسا نباید شرایطی فراهم گردد تا باب و رویه و مرسوم و عادت گردد تا خدمات حقوقی از جمله مشاوره حقوقی اعم از الکترونیکی و غیر آن که بر اساس آئین نامه مصوب نرخ معینی دارد ولی به علت عدم تناسب نرخ آن با ارزش حقوقی خدمات قابل ارائه معمولا قابلیت اجرائی ندارد یا حق المشاوره حقوقی بر مبنای عرف متداول حدودا نرخ معینی در حد ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص در مطب خصوصی دارد تبدیل به رایگان و مجانی یا مفت خوری شود ! مگر مشاوره یا وکالت معاضدتی به اشخاص بی بضاعت و نیازمند واقعی . چه کسی از دریافت خدمات رایگان بدش می آید و اصلا کجا سراغ دارید در کشور خدماتی رایگان باشد آنهم خدمات تخصصی که برای آن وقت ، هزینه ، علم و تجربه و مهارت صرف شده است ؟!!! اگر اینطور باشد پزشک برای ارائه خدمات نوشتن نسخه دو الی سه قلم دارو که در داروخانه ها بدون نسخه پزشک قابل تهیه است نباید وجهی دریافت کند و رایگان باشد و صرفا عمل جراحی پزشکی همانند انجام امور وکالت موکل باید مستحق حق العمل باشد !!! به گواهی آمار سایت ، اینجانب بیشترین خدمات مشاوره حقوقی الکترونیکی رایگان را در مدت کوتاه همکاری به متقاضیان ارائه نموده ام و از این حیث با افتخار بر کسی منتی نیست و اگر حمل بر خودستائی نشود این مقدار را برای رضای خدا و خلق انجام داده ام. اما این خدمات الکترونیکی رایگان خداپسندانه تاثیری از لحاظ عایدی مالی حتی یک ریال برای اینجانب نداشته است . پیشنهاد می شود ارائه خدمات مشاوره حقوقی الکترونیکی را مشروط به پرداخت فرانشیز متعارف نمائید تا ملاحظه نمائید چه تعداد افراد حاضرند خودشان را با این شرایط صحیح وفق و مطابقت دهند و سوالات حقوقی خود را در این سایت مطرح نمایند . خدای ناکرده اینطور نباشد که متقاضی دریافت خدمات مشاوره الکترونیکی رایگان و اداره کنندگان سایت از این نحوه و روش کار منتفع گردند و ضررش متوجه مشاور حقوقی خدمات دهنده باشد ! ممکن است از این طرز روش کار که باعث استقبال متقاضیان دریافت خدمات مشاوره حقوقی رایگان شده ، تبلیغی باشد برای اینکه وکالت پرونده ها به وکلای مدنظر سایت دادراه سپرده شده و از این طریق هزینه های ایجاد سایت تامین و عایدی هم نصیبشان گردد .

دادراه

دادراه:

استان :

وکیل گرامی جناب آقای گنجی
ضمن سپاسگزاری از پیشنهادات و انتقادات حضرتعالی به استحضار می‌رساند:
- برای ارایه هر گونه انتقاد و پیشنهادی می توانید در داخل پنل کاربری خود تیکت ارسال نمایید.
- روش فعالیت دادراه شفاف و روشن است و در حال حاضر اطلاعات تماس وکلا در دسترس کاربران است و حتی برخی از وکلا به تعداد زیاد تماس تلفنی کاربران معترض هستند.
- همان گونه که مستحضرید اظهارات وکلا در بخش مشاوره رایگان بدون کنترل توسط دادراه منتشر می شود تا شأن و جایگاه وکلای محترم حفظ شود. زیبنده است که وکلای گرامی که خود از قوانین آگاهی دارند از انتساب موارد خلاف واقع به صورت تصریحی یا تلویحی و در قالب حدس و گمان خودداری فرمایند.
- ما دغدغه های حضرتعالی را درک می کنیم؛ اما استراتژی‌های دادراه بر چشم اندازی خاص مبتنی بر فناوری استوار است و عوامل مختلفی علاوه بر نکات مد نظر حضرتعالی در تصمیم‌گیری‌ها تأثیر گذار است. در وقت مقتضی تا پایان امسال به صورت حضوری در خدمت حضرتعالی و سایر وکلای فعال و دغدغه‌مند خواهیم بود.
پیروز باشید.

یک وکیل

مدیر محترم درگاه خدمات حقوقی وزین دادراه " سلام علیکم " با تشکر از حسن عنایت و بذل توجه جتابعالی به پیشنهادات و انتقادات اصلاحی پیشبردانه و دغدغه مندانه .