مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت دیه به صندوق تامین خسارت های بدنی

اگر کسی توان باز پرداخت دیه به سازمان خسارتهای بدنی نداشته باشد.من راننده مقصرتصادف.توان بازپرداخت دیه به سازمان خسارتهای بدنی ندارم آیا باید زندان برم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر اقساطرا پرداخت نکنید صندوق چند بار اخطار می دهد و در مهایت مجبور است علیه شما دادخواست بدهد. نگران نشوید و اگر دادخواست علیه شما داد با یک وکیل مشورت کنید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اقساطرا پرداخت نکنید صندوق چند بار اخطار می دهد و در مهایت مجبور است علیه شما دادخواست بدهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط را پرداخت نکنید صندوق چند بار اخطار می دهد و در نهایت مجبور است علیه شما دادخواست بدهد‌.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اقساط را پرداخت نکنید صندوق چند بار اخطار می دهد و در نهایت مجبور است علیه شما دادخواست بدهد‌.