مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای زندانی

سلام خسته نباشیدشوهرمن الان بخاطرسفته زندانه احضاردادیم قبول شدونیمی ازپول را دادیم ولی الان قسطامون سی میلیون عقب مانده میخواستم بدونم با سند میشه آزادش کرد

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر اعسار پذیرفته بشه زندانی آزاد میشه. اگر بخاطر اقساط معوق زندان است دوباره اعسار بدهید با وثیقه ازاد میشود.برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر اعسار پذیرفته بشه زندانی آزاد میشه. اگر بخاطر اقساط معوق زندان است دوباره اعسار بدهید با وثیقه ازاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر اعسار پذیرفته بشه زندانی آزاد میشه. اگر بخاطر اقساط معوق زندان است دوباره اعسار بدهید با وثیقه ازاد میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر اعسار پذیرفته بشه زندانی آزاد می‌شود