مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

باسلام. همسرم برای درخواست مهریه حساب های منو مسدودکرده. چندروز دیگه وام ازدواج من حاضرمیشه و چطور میتونم واممو دریافت بکنم؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وجه وام توسط زوجه قابل وصول است و رفع مسدودی تا صدور حکم اعسار پذیرفته نیست .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قابل دریافت نیست و به حساب همسرتون واریز میشه مگر اینکه همسرتون رضایت بده.
بهتر است وام کنسل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل دریافت نیست و به حساب همسرتون واریز میشه مگر اینکه همسرتون رضایت بده. بهتر است وام کنسل کنید