مشاوره حقوقی رایگان - تهمت عنن بودن

سلام من و نامزدم یک ساله عقد کردیم و ایشون به من تهمت زدن عنین هستم و ازمایشهای ان پی تی و ازمایشهای مربوطه دیگه رو انجام دادم تقریبا درخواستشون داره رد میشه ایا میتوانم اعاده حیثیت از ایشون کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام . خیر . اعاده حیثیت یا به عبارت دیگر شکایت افترا در صورتی مسموع است که اتهامی به شما نسبت داده شده باشد و در فرض حاضر این مساله منتفی است.