مشاوره حقوقی رایگان - کار ساختمانی

سلام من بنا هستم برای یک نفر کار کردم طرف وسط کار با من شخص دیگری رو آورد و من که کلی برایش کار کردم رو بیرون کرد و دستمزد های من رو نداد و مدعی شد که من کارش رو خراب کردم . من شکایت کردم کارشناس دادگاه آمد سر ساختمان ادعا طرف مقابل رو رد و دستمزد من رو تایید کرد و قاضی من رو برنده اعلام کرد و اون طرف تمامی پول من رو داد. اما حالا طرف دوباره رفته سر همان پرونده از من شکایت کرده دوباره کراشناس رفته سر ساختمان و چون ساختمان تکمیل شده بود تمامی گفته های کارشناس قبل رو تایید کرده اما قاضی با این حال من رو بازنده اعلام کرده و من باید خسارت طرف رو بدم الان من باید چه کنم؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام اگر سوابق پرونده قبل را به دادگاه داده بودید با این حال محکوم شده اید ؛ احتمالاً خواسته طرف مقابل شما قابل پذیرش بوده و برنده شدن شما در دعوی سابق مانع رسیدگی به دعوی طرف مقابل شما نیست