مشاوره حقوقی رایگان - حق زن از اموال شوهری که درخواست طلاق زنش را داده

همسر بنده 7 ماه است منزل را ترک کرده و درخواست یکطرفه ی طلاق را دارد با توجه به اینکه فقط یک آپارتمان شراکتی با هم داریم که سه دانگ سه دانگ می باشد آیا در تعیین امور مالی از طرف دادگاه خانواده ، از سه دانگ ایشان ، حقی به بنده تعلق می گیرد ؟

پاسخ ها :

آپارتمان مشاع با همسر