مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان کارمندان شرکتی

با سلام .
بنده کارگر شرکت پیمانکاری مشغول بکار در شرکت نفت هستم و پدرم از سال 55،56 تا سال 92در شرکت نفت به صورت رسمی مشغول بکار بوده محل کار ایشان خوزستان شهر اهواز بوده ایشان در کارخانه های شرکت نفت که بیرون از شهر بودن کار میکردن و در زمان جنگ چندین دفعه هنگام کار در کارخانه مورد بمباران هوایی قرار گرفتن که در همین بمباران ها چندین نفر از همکاران ایشان شهید شدن همان زمان نیز چندین دفعه مصدوم شدن و بستری گردیده ولی بعلت نا آگاهی و نیاز نداشتن و مشغله کاری آن روزها گی شرکت نفت هیچ گونه مدارکی در مورد مصدومتهایشان نگرفتن ولی در سوابق شرکت نفت ضبط و ظبط شده که دراین تاریخ ها کارخانه های مناطق نفتی که ایشان مشغول بکار بودن بمباران شده همان جاهایی که ایشان مشغول بکار بودن ، درخواست بنده و سئوال من آیا قانونی و یا بخشنامه ای برای استخدام و یا تبدیل وضعیت فرزندان همچین کارمندانی هست و آیا این موضوع امتیازی برای بنده دارد
ممنون از شما

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

باید آزمون استخدامی شرکت کنید وحدنصاب کسب کنید مراحل دیگر میتوانید از امتیازات استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید آزمون استخدامی شرکت کنید وحدنصاب کسب کنید مراحل دیگر میتوانید از امتیازات استفاده کنید