مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سایت و افرادی که پول بابت شرکت در سایت به حسابشان رفته

با سلام
وکلای عزیز بنده 3سال در سایت های شرط بندی شرکت کرده ام و حدود 200میلیون تومن باختم طی 3سال حال میتونم با پرینت حسابهای بانکیم و تراکنشهای پرداخت پول به کارتهایی که واسه سایت بودن شکایت کنم و به پول خودم برسم یا بی نتیجه است؟لطفا دقیق واسم بگین در ضمن بنده فعلا 1سال حکم تعلیق دارم مشکل ساز نمیشه این مساله تعلیق بنده؟

پاسخ ها :

شکایت از سایت شرط بندی شرط بندی