مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
من پارسال تصادف کردم دست چپم بخاطر ضربه تصادف بالا نمیره
دکتر پزشک قانونی تو گواهی نوشته نقص عوض دائم ولی درصد دیه منو 1درصد نوشته میخواستم بدونم میتونم اعتراض بزنم که چرا اینقدر کم درصد دیه منو نوشته؟؟
اگه میتونم اعتراض بزنم چیکار باید کنم؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

به نظریه طی لایحه ای خطاب به شعبه اعتراض کنید تا به کمیسیون ارجاع شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما اعتراض نمایید تا دوباره در کمیسیون بررسی بشود و شما میتوانید از مقصر تصادف ، مطالبه خسارات ازکارافتادگی نمایید