مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجاره نامه زمین

باسلام.
پدربزرگم چهل سال قبل زمین کشاورزیشو به مدت 99 سال اجاره میده..
حالا بعد از گذشت چهل سال مستاجرین اومدن زمین رو قولنامه ای فروختن و تو زمین درخت هم کاشتن.
حالا با این فروش غیرقانونی و تعدی نسبت به زمین میتونم شکایت کنم و زمین رو پس بگیرم و اجاره نامه باطل بشه‌.
لازم به ذکر است سند زمین به نام پدر پدربزرگم هست و اجاره نامه چهل سال پیش رو هم داریم.
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تحت شرایطی می توانید اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله تحت شرایطی می توانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اصولا از شکایت نتیجه ای نخواهید گرفت البته باید مفاد قرارداد شما بررسی گردد

ممکن است قرارداد اجاره با مدت 99 ساله ، اصلا عقد اجاره نباشد یا اجاره به شرط تملیک باشد یا عقد بیع
باشد یا عقد باطل باشد یا ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید با عنوان انتقال مال غیر شکایت کنید