مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر به مادر

درود
سوالی رو مطرح کردم مبنی بر آیا حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی دختری که فوت شده (فرزندی ندارد و شوهرش چندین سال قبل فوت شده) به مادر که مستمری بگیر شوهرش می باشد تعلق می گیرد که جواب اکثر سروران گرامی این بود که تعلق می گیرد
با مراجعه به شعبه سازمان گفتند تعلق نمی گیرد
مستمری مادر دختر از صندوقی جدا است
سوال من شرایط خاصی رو مادر دختر باید داشته باشد تا حقوق دختر فوت شده به ایشان تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق رأی شماره 105 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با موضوع دریافت حقوق بازنشستگی یا وظیفه و سهمیه مستمری از دو صندوق بلامانع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت دو مستمری اگر از دو صندوق بازنشستگی متفاوت باشد امکان دارد ولی اگر از یک صندوق بازنشستگی باشد امکان ندارد