مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام. میخوام زمین کشاورزی 1.5 هکتاری خریداری کنم، فروشنده میگه سند ما 7 هکتار که تو سند به قطعات جدا با پلاک ثبتی جدا تو سند ثبت هست و میتونه برام سند بزن. میخواستم بدونم این ادعا میتونه درس باشه ؟ وآیا استعلام ها از کجا گرفته بشه

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتیکه ملک دارای پلاک ثبتی است به اداره ثبت مراجعه بفرمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اداره ثبت استعلام و بررسی کامل انجام و مدارک توسط یک وکیل کاملل بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتیکه ملک دارای پلاک ثبتی است از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتیکه ملک دارای پلاک ثبتی است به اداره ثبت مراجعه بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه ملک دارای پلاک ثبتی است به اداره ثبت مراجعه بفرمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که ملک دارای پلاک ثبتی می باشد به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه ملک پلاک ثبتی داشته باشد به ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با داشتن کپی از سند به اداره ثبت مراجعه و استعلام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ملک دارای پلاک‌ ثبتی است به ثبت مراجعه کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام در صورتیکه ملک دارای پلاک ثبتی است از طریق اداره ثبت پیگیری کنید