مشاوره حقوقی رایگان - معافیت مالیاتی فرد معلول

باسلام همسربنده دچار معلولیت شدید بینایی و کارت و پرونده بهزیستی داره وهمسرم کارمند رسمی تامین اجتماعی ایا شامل معافیت مالیاتی معلولین میشه چون چندبار از اداره اقدام کردیم گفتند فقط اولیا معلولین شامل این قانون هستند لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.قانونگذار در ماده 25 قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب 1396 با به کار بردن واژه «اولیاء» 50 درصد حقوق و مزایا یا دستمزد مشمول مالیات یکی از اولیای فرد دارای معلولیت خیلی شدید و شدید را تا زمانی که عهده‌دار پرداخت هزینه‌های مترتب بر معلولیت وی هستند، از شمول مالیات معاف دانسته است. از سوی دیگر بند 5 ماده یک آیین‌نامه اجرایی ماده 25 قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب 1398/9/3 هیأت وزیران، واژه اولیاء اعم از پدر، مادر و سرپرست قانونی فرد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید برشمرده است