مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

سلام من برای استرداد جهیزیه اقدام کرده ام ومبلغ یک میلیون وصدهزینه دادرسی پرداخت کردم رای صادرشده به نفع من که جهیزیه تحویل بگیرم اما هزینه دادرسی چیزی نگفته که بایدهمسرم اون روپرداخت کنه من بایدچکارکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای استرداد جهیزیه نیازی ب پرداخت هزینه دادرسی نداشتید فقط کافی بود که تامین خواسته می‌دادید . حال هزینه دادرسی در زمان اجرای حکم بر عهده زوج است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه دادرسی در زمان اجرای حکم بر عهده زوج اس

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در رای شما هزینه دادرسی قید نگردیده است میتواند تقاضای اصلاح رای از این جهت را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر در دادخواست درخواست شده باشد تعلق میگیرد