مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ملک برای مهریه

با سلام
خانوم بنده از طریق وکیل بابت مهریه اپارتمان من را توقیف کرده و به مرحله اجرای احکام رفته
و من نمیدونستم و الان ابراز پشیمانی کرده
و وکیلش گفته طبق قرارداد باید هفت درصد به من بدهید تا پرونده را مختومه کنم آیا راهی برای توافق با وکیل هست یا اینکه از اجرای احکام پرونده را ببندیم در ضمن این هفت درصد به غیر از حق وکالت ایشان هم پرداخت شده در ضمن اپارتمان78متر هست و تنها ملک و سند ما
لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

شما نیازی به توافق با وکیل ندارید و میتوانید راسا به همراه همسرتان یا همسرتان به تنهایی که ذیحق است به اداره ثبت مراجعه کند و از حق خود صرف نظر کند و پرونده را مختومه کند
کافی است شماره پرونده ثبتی خود را بدانید
و اگر وکیل شماره پرونده را به شما نمیدهد به اداره پنجم مهریه در چهارراه جهان کودک مراجعه کنید و با ارائه کد ملی شماره پرونده دریافت کنید و یک نامه مبنی بر اعلام رضایت و درخواست رفع توقیف و عزل وکیل ثبت کنید