مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط وام

با سلام
من در سال نود مباغ ده میلیون وام به اسم خودم گرفتم و بیست میلیون به اسم دخترم گرفتم با ضمانت کسر از حقوق خودم که بازنشسته بودم ! البته این دو وام را برای راه اندازی کار برای دامادم گرفتیم و در اختیار ایشان قرار دادم که قرار شد قسط وام‌ها را پرداخت بکنند، و در همان سال من به به اروپا مهاجرت کردم ، ولی متاسفانه داماد من آدم خوبی از آب در نیامد به غیر از این دو وام هم زمینم و هم ماشین و تمام لوازم خانه ام را نیز ایشان فروخت که یعنی به همراه دخترم و نوه ام به اتریش بیاید که نیامد و و گفت آژانسی که قرار بوده ویزا تهیه کند کلاهبردار از آب درآمده و پولم و بالا کشیده ،البته بعد از چهارسال از دختر من جدا شد بهمراه دو فرزند که مسئولیت آنها هم به گردن من افتاد !
سئوالی که من از شما دارم یک اینکه در وام بیست میلیونی خودش بعنوان ضامن چک داده بود . که در این ماه بانک از طریق بانک مبلغ کل وام و دیر کرد را هشتاد میلیون محاسبه کرده و دادگاه به نفع بانک رای داده که فقط از حقوق بازنشستگی من کسر شود ! و دقیقا امروز یعنی ده روز پس از پرداخت اولین قسط که یک و نیم میلیون بوده کل حساب من مسدود شده که مباغ اقساط وام ده میلیونی با دیرکرد که چهل میلیون است و به اسم خودم نیز هست از حساب من کم شود !!! چرا بانک با چک داماد سابقم کاری نکرده در صورتیکه ایشان مدت یکسال است با درآمد ده میلیون تومان در عسلویه مشغول به کار هست .
با تشکر منتظر راهنماییتون هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید