مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام همسرم 5 ماه و 20 روزه که نفقه پرداخت نکرده و کلا منزل پدریشون جا بجا شده و به تهران رفتن و کاملا از آدرس ایشون بی اطلاعم
2 ماه پیش هم درخواست طلاق دادم دلایل طلاقم عسروحرج و تنفر و کراهت شدید بود اما قاضی موافقت نکرد
آیا این مدتی که نفقه پرداخت نکرده و با جابجایی منزلشون کافیه برای صدور طلاق؟ چون هیچ خبری ازشون ندارم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محدثه افشار

محدثه افشار :

نياز به اثبات عسرو حرج هست و شما اول بايد دادخواست نفقه بديد و بعد با داشتن حكم قطعي مبني بر عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه دادخواست طلاق بدين.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام پرداخت نفقه و حضور و اداره زندگی مشترک وظیفه زوج است. مجدد دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج به جهت عدم پرداختنفقه و و مطالبه نفقه مطرح نمایید. یا میتوانید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دادخواست طلاق ب جهت عسر حرج به جهت عدم پرداخت نفقه و ترک منزل را مطرح نمایید. و یامیتوانید به صورت کیفری شکایت ترک نفقه
طرح نمایید
در صورتی ک ترک منزل ایشان دلیل موجه نداشته باشد مورد رسیدگی قرار خو اهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست ترک انفاق بدهید و بعد از صدور حکم دادخواست طلاق بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر شما باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه را مطرح نمایید
و شما باید دوباره دادخواست طلاق به علت عسر و حرج و ترک منزل و شروط
12 گانه مقرر در عقدنامه را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نياز به اثبات عسرو حرج هست و شما اول بايد دادخواست نفقه بديد و بعد با داشتن حكم قطعي مبني بر عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه دادخواست طلاق بدين.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بدوا دادخواست ترک انفاق بدهید و بعد از صدور حکم دادخواست طلاق بدهید.